Whitepages

533
Door de Berekuyl academy

De Berekuyl academy is dé praktijkopleider voor fysiotherapeuten op academisch niveau.

De Berekuyl academy is dé praktijkopleider voor afgestudeerde fysiotherapeuten met werkervaring. De unieke praktijkgerichte aanpak sluit naadloos aan bij de combinatie werk/privé van u als professional.

Betrokken, Evidence Based en Praktisch

Bij de Berekuyl academy staat de student centraal. Naast het onderwijs vanuit ‘real life’ situaties en de inhoud van het curriculum is er ook veel aandacht voor de begeleiding en de fysieke leeromgeving van de student. Een studieloopbaanbegeleider zorgt voor de benodigde begeleiding bij het onderwijsleerproces.

‘Bekwame docenten, bevlogen organisatie, ruimte voor feedback

en heerlijke lunches’, aldus oud-studenten.

Oedeemfysiotherapie

Wil je je als fysiotherapeut verder specialiseren in lymfoedeemproblematiek? In deze opleiding leer je alle facetten van primair en secundair lymfoedeem en wordt de Decongestieve Lymfatische Therapie (DLT) behandelmethode uitgelegd en aangeleerd. De opleiding tot geregistreerd oedeemfysiotherapeut is tevens geschikt als voorbereiding op het Master of Science Lymfologie & Oncologie traject die opleidt tot oncologie fysiotherapeut.

(Pre)-Master 'Lymfologie & Oncologie'

De NVAO erkende master op universitair niveau, Master of Science Lymfologie & Oncologie, is uniek in Nederland. Op termijn zullen alle masters op universitair niveau aangeboden moeten worden. Met de keuze voor de master bij De Berekuyl Academy bent u voorbereid op de toekomst en beschikt u na afronding over een internationaal erkend diploma.

Cursussen

Met negen door de KNGF geaccrediteerde cursussen en opleidingen bieden wij u een breed pakket aan. Het onderwijs verzorgen wij in kleine groepen. De begeleiding is professioneel en wordt verzorgd door mensen uit de praktijk en onderzoek. Met de hoogste kwaliteitsrichtlijnen en een eigen kwaliteitszorgsysteem zorgen we ervoor dat u een erkend diploma kunt halen.

 

Meer info: Master of Science Lymfologie & Oncologie

Home
Thema's
Werkgroepen
Deelnemers
Nieuws
Blogs
Kalender
Forum
Prikbord
Inloggen