Details

Type: Semi-open
Opgericht op: 22 april 2012
Beheerder(s): Evelien Swart, Walter Hanssen
Thema(s): Community
Werkgebieden: FysioNetwerken
Specialisme(n): Geriatriefysiotherapie

Beste collega,

In 2013 is het Geriatrie Fysiotherapie Netwerk Noord-Holland opgericht. De doelstelling van het netwerk was in eerste instantie om kennis te verspreiden / te delen onder geriatriefysiotherapeuten en het specialisme geriatriefysiotherapie beter te profileren in de regio Noord-Holland.

Inmiddels zijn wij op een punt gekomen dat de oude vorm niet voldeed aan de behoefte van de leden. Om die reden is gekozen om in 2015 om te vormen naar een IOF. Het gekozen thema voor 2015 is het KNGF-programma 'Geriatriefysiotherapie in de thuissituatie'.

Een ieder die als (aspirant) lid geregistreerd staat in het CKR-register geriatriefysiotherapie, kan participeren in het netwerk. Voorwaarde voor lidmaatschap is actieve participatie. Kosten voor deelname zijn de jaarlijkse IOF kosten vanuit het KNGF. Bijeenkomsten vinden plaats op de werkplekken van de leden en zijn verspreid over Noord-Holland.

Zie voor de eerstvolgende bijeenkomst de kalender.

Lidmaatschap

Om een lidmaatschap aan te vragen voor deze semi-open werkgroep dient u eerst in te loggen of te registreren op dit netwerk.
Organisatie: Viva! Zorggroep
Functie: Geriatriefysiotherapeut Mft i.o.
Specialisaties: Intramurale fysiotherapie, Samenwerking mono- en multidisciplinair, Geriatriefysiotherapie
Organisatie: Amstelring
Functie: Geriatriefysiotherapeut
Specialisaties: Intramurale fysiotherapie, Klinimetrie, Samenwerking mono- en multidisciplinair, Geriatriefysiotherapie, Revalidatiefysiotherapie, Neurologie
Home
Thema's
Werkgroepen
Deelnemers
Nieuws
Blogs
Kalender
Forum
Prikbord
Inloggen