Details

Type: Semi-open
Opgericht op: 8 februari 2018
Beheerder(s): Karin de Jong
Werkgebieden: FysioNetwerken
Specialisme(n): Intramurale fysiotherapie, Revalidatiefysiotherapie, Neurologie

Het MS netwerk Groningen bestaat uit fysiotherapeuten (eerste- en tweedelijns), ergotherapeuten , MS-verpleegkundigen, revalidatieartsen en neurologen (UMCG en Martini Ziekenhuis). Het streven is om logopedisten geleidelijk te laten toetreden tot het netwerk.
Binnen het MS netwerk Groningen streven we naar kwaliteitverbetering van de zorg aan MS patiënten door:
* Werken en rapporteren volgens 'KNGF-richtlijn Fysiotherapeutische dossiervoering 2016' en de conceptrichtlijn CBO 2011. De richtlijn MS van het KNGF is nog in ontwikkeling.
* Het ontwikkelen en uniform gebruiken van overdrachtsformulieren , waardoor een optimale afstemming tussen medisch specialisten en health professionals gerealiseerd wordt.
* Eenduidig gebruik van meetinstrumenten.
* Streven naar uniformiteit in behandeling, door verbeteren van kennis en vaardigheden van de deelnemers van dit netwerk.
*Het organiseren van inhoudelijke bijeenkomsten voor deelnemers van het netwerk, waarbij gestreefd wordt naar een frequentie van 2x per jaar. In deze bijeenkomsten komen onderwerpen zoals kennis, samenwerking en wetenschappelijke ontwikkelingen aan bod.

Lidmaatschap

Om een lidmaatschap aan te vragen voor deze semi-open werkgroep dient u eerst in te loggen of te registreren op dit netwerk.
Organisatie: karin de jong, fysiotherapie
Functie: Zelfstandig eerstelijns fysiotherapeut
Specialisaties: Samenwerking mono- en multidisciplinair, Geriatriefysiotherapie, Revalidatiefysiotherapie, Fysiotherapie voor verstandelijk gehandicapten
Home
Thema's
Werkgroepen
Deelnemers
Nieuws
Blogs
Kalender
Forum
Prikbord
Inloggen