Prikbord

Een nieuwtje? Een mooi filmpje? Een link naar een handige website? Plaats op het prikbord alles waarvan je denkt dat het interessant, inspirerend of onmisbaar is voor anderen die binnen de fysiotherapie werkzaam zijn. 

Prik een item op uw Prikbord

Beste collega's,

 

jullie krijgen natuurlijk veel aanvragen, maar ik wou toch proberen om ons boek het mens achter de labels' onder de aandacht te brengen voor in je bibliotheek of anders voor je persoonlijke leeslijst. In dit boek beschrijven 22 mensen hun psychische klachten in begrijpelijke interviews (met foto's) en verhalen. Het bevat daarnaast tips voor zorgverleners en naasten.  

 

Psychische problemen zijn inmiddels meer in de aandacht maar vaak nog onbegrepen of onderbelicht. Op onze site dsmmeisjes.nl is iedereen met psychische problemen welkom om mee te schrijven. Er zijn inmiddels al meer dan 150 mensen actief aan het bloggen. Met ons boek proberen we mensen die meer houden van het lezen van papier te laten zien wie wij, de mensen achter de labels, echt zijn. 

 

Mocht je meer willen weten over het boek, hier vind je de informatie: https://dsmmeisjes.nl/persbericht-22-mensen-met-een-psychische-stoornis-leggen-uit-hoe-het-nou-echt-voelt-om-ermee-te-leven/

 

Ik hoop dat jullie willen overwegen ons boek te lezen!

groetjes,

Anne

U bent de eerste om te reageren.
Organisatie: Amsterdam UMC
Home
Thema's
Werkgroepen
Deelnemers
Nieuws
Blogs
Kalender
Forum
Prikbord
Inloggen