Prikbord

Een nieuwtje? Een mooi filmpje? Een link naar een handige website? Plaats op het prikbord alles waarvan je denkt dat het interessant, inspirerend of onmisbaar is voor anderen die binnen de fysiotherapie werkzaam zijn. 

Prik een item op uw Prikbord

VACATURE:

Amstelland Fysiotherapie is per april op zoek naar twee fysiotherapeuten die op zaterdagen, zondagen en diverse feestdagen in de kliniek van Ziekenhuis Amstelland de fysiotherapie verzorgen.

Daarnaast zijn er doordeweeks mogelijkheden om in de kliniek van Ziekenhuis Amstelland te werken. We zijn daarom op zoek naar een fysiotherapeut die vijf dagen per week beschikbaar is, waarvan een deel in het weekend zal vallen èn we zoeken een fysiotherapeut expliciet voor de fysiotherapiediensten op zaterdag en zondag, dus voor twee werkdagen.

Wie zijn wij?
Amstelland Fysiotherapie is een HKZ/Plus-gecertificeerde fysiotherapiepraktijk gevestigd binnen de muren van Ziekenhuis Amstelland, te Amstelveen. Onze praktijk biedt eerstelijns fysiotherapie aan en verzorgt tevens de fysiotherapie voor de cliënten op de diverse afdelingen van Ziekenhuis Amstelland. Daarnaast hebben we een samenwerkingsverband met revalidatiecentrum Reade (dat ook in Ziekenhuis Amstelland is gevestigd) en beschikken we over twee grote sportzalen, waarin dagelijks diverse groepen actief aan het sporten en/of revalideren zijn.

Wie zoeken wij?
Je bent communicatief vaardig en gewend in teamverband te werken. Je bent oplossingsgericht en flexibel ingesteld.
Ervaring met klinische fysiotherapie in een ziekenhuis is een pré.
Ervaring met SAP is een pré.

Wat bieden wij:
-Een dynamische baan met veel diversiteit in een team van bijna dertig collega’s.
-Opleidingsmogelijkheden
-Vergoeding van het jaarlijkse KNGF-lidmaatschap
-Gratis sportfaciliteiten

Interesse?
Pas jij bij het geschetste profiel en lijkt het je leuk om bij ons te komen werken? Dan kun je jouw brief en cv sturen naar amstellandfysiotherapie@gmail.com t.a.v. Herman Jan Kessler.

Er is 1 reactie.

Hallo Herman Jan,
Graag zou ik een paar vragen willen stellen omtrent de weekenddiensten - vacature. Het lijkt me namelijk superleuk om weer in jullie team te werken.
Vriendelijke groet,
Marie-Claire

Organisatie: Amstelland Fysiotherapie
Functie: Maat
Organisatie: Fysio
Functie: Fysiotherapeut
Home
Thema's
Werkgroepen
Deelnemers
Nieuws
Blogs
Kalender
Forum
Prikbord
Inloggen