Prikbord

Een nieuwtje? Een mooi filmpje? Een link naar een handige website? Plaats op het prikbord alles waarvan je denkt dat het interessant, inspirerend of onmisbaar is voor anderen die binnen de fysiotherapie werkzaam zijn. 

Prik een item op uw Prikbord

Te koop:  Goed onderhouden en centraal gelegen praktijkpand met heel veel mogelijkheden in de Achterhoek. Nu in gebruik als praktijk voor fysiotherapie , maar ook voor andere doeleinden zeer geschikt. 

Belangstelling: bel 06-55962932

U bent de eerste om te reageren.

Er is nog plaats bij het symposium Centraal Neurologische Aandoeningen op 30 november in Breukelen. Met lezingen van Ben van Cranenburgh, Frans van der Brugge en Rien Vermeulen. Aanmelden en meer informatie via www.CNAnet.nl

U bent de eerste om te reageren.

Lezing Ben van Cranenburgh 23 januari 2020 Drachten

U bent de eerste om te reageren.

Te Koop Echomaster200,  bouwjaar 2015, kan gemakkelijk in koffer meegenomen worden,  Transducer 5-15 MHZ, Power Doppler en Kleuren Doppler.

Inklusief Apparatenwagen, weinig gebruikt.

Prijs: 7250,-- Euro

Inlichtingen : Thijs Kammer, 0610402739

U bent de eerste om te reageren.

Ter overname aangeboden

Maatschapsdeel van een kleine (2 persoons) maatschap in Amsterdam Noord.

Wegens verhuizing naar het Oosten van het land, bied ik mijn deel ( circa 25 patiëntgebonden uren) van de maatschap aan. De praktijk is gevestigd in Amsterdam Noord. Een multiculturele, zich snel ontwikkelende, boeiende en bloeiende wijk.

De praktijk bestaat uit twee behandelkamers en een kleine oefenruimte.

Mijn collega geeft naast fysiotherapie ook acupunctuur, dry needling en medical taping.

De overname datum is gepland op 1 maart 2020. Eerder is eventueel ook mogelijk.

De voorkeur gaat uit naar een vrouwelijke collega.

U bent de eerste om te reageren.

Binnen House for Care zoeken we een vrouwelijke zelfstandige fysiotherapeute met een hands-on mentaliteit met specialisaties en/ of aanvullingen. In ons ‘huis’ werken dames als zzp’er en voeren hun eigen praktijk, maar zien elkaars werk als ondersteunend en ervaren deze als een totaal pakket. We werken met een holistische visie en als complementaire zorgverleners.
Op donderdag, graag op zaterdag, evt op dinsdag en zondag en de avonden is er behoefte aan extra fysiotherapeutische zorg. 
Tevens is er een cryosauna waar mee gewerkt kan worden.
Bij ons in ‘huis’ zit een fysiotherapeute, hormooncoach, kinesiologe, orthomoleculair therapeut, kpni therapeut, yoga, personal trainster/ miha bodytec trainingen, sportmassage en pedicure.

Voor meer informatie en sollicitaties graag contact met Marlies Ottevanger, info@fysiotherapieottevanger.nl

Er is 1 reactie.

Hallo Marlies,
Waar is het huis of care gelegen.
Klinkt goed.

Ter overname maatschapdeel Fysiotherapiepraktijk 't Oevertje Meppel/Nijeveen 

U bent de eerste om te reageren.

Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Voor onze praktijk Fysiotherapie Moleneind in Drachten zoeken wij per 01.01.2020,  een enthousiaste fysiotherapeut met een brede interesse en minimaal 3 jaar werkervaring.  Je komt te werken in een team van 13 therapeuten met diverse specialisaties voor ca. 32 uur p/w.

Je houdt van de dynamiek van de 1 lijn met variatie in het  werk. Je bent positief kritisch en wilt je graag verder ontwikkelen in het vak en bent goed op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in de fysiotherapie. Je kunt zelfstandig kan werken, maar zoekt ook graag de uitwisseling in een team. Daarbij heb je een ruime blik op gezondheid in je denkwijze en handelen. Bovendien kun je de fysiotherapie en de praktijk  ook vertegenwoordigen bij contact met andere zorgdisciplines.
Het hebben van specialisaties is een pré.

Denk je dat deze baan goed bij jou zou kunnen passen? Dan kijken we uit naar je sollicitatiebrief en CV.  Stuur deze naar koosvdwijk@fysiomoleneind.nl .          
 

U bent de eerste om te reageren.

Gratis hoofdje van baby meten met Hoofdmaatje-App.

Wil je als kinderfysiotherapeut ook snel en handig een babyhoofdje kunnen meten? De App van Hoofdmaatje voor IOS is komende week klaar! 

Heb je een iPhone? Dan kun je de komende weken gratis gebruik gaan maken van de nieuwe Hoofdmaatje App! Als tegenprestatie vragen we je 3 x gericht feedback. Doe je mee?

Alles op een rijtje:

  • 3 weken gratis App gebruik
  • alleen voor iPhone bezitters
  • 3 x feedback via mail/app/ telefonisch contact – goede bereikbaarheid
  • geen verplichtingen tav vervolg.

Reageer snel want er kunnen maximaal 15 collega’s meedoen.

Met collegiale groet! Elly van der Grift

Er zijn 2 reacties.

Hallo Elly,
We hebben wel interesse voor deze app om hem te testen.
We werken hier met drie kinderfysiotherapeuten.
Graag hoor ik van je,

Jolanda Tappel
De Driesprong Fysiotherapeuten
jolanda@driesprong.nl
0629477747

Hoi, Ik heb ook al een mail gestuurd. Ik wil graag meedoen met jullie testfase.
Hartelijke groet,
Lucie du Quesne

Op 12 oktober is er een workshop dag Elastisch Tapen bij Handletsel in Soest. Wordt gegeven door Nicole de Wit van Handtherapie Soest. Heel veel praktijk! Deze workshop gaat door: minimum aantal deelnemers is bereikt. Meer informatie: https://www.handletselshop.nl/cursus-workshop/workshops

U bent de eerste om te reageren.

Samenwerking collegae
Als Fysiotherapie praktijk gevestigd sinds 1996 op de J.C.Beetslaan 161 in Hoofddorp, zoeken wij samenwerking met fysiotherapeuten met een verbijzondering.
Wat bieden wij: een praktijk die aan alle inrichtingseisen van het KNGF voldoet.
Eigen oefenzaal van ruim 100 m² met (cardio)fitnes apparatuur, tweebehandelruimten.
Ruime mogelijkheden betreft beschikbaarheid ruimten.
Belangstelling? Meer info? Langskomen?
info@fysiohoofddorp.nl tnv Diana Bakker

U bent de eerste om te reageren.

Kom je ook naar de masterclass Blood Flow Restriction op donderdag 10 oktober in Den Bosch?

Blood flow restriction training, kortweg BFR, is een trainingsmethode waarbij gebuik wordt gemaakt van een wrap/band welke proximaal van een extremiteit wordt geplaatst met daaraan gekoppeld een bloeddrukmeter. Hiermee kan tijdens een kracht- of cardiotraininge de arteriële en veneuze druk beïnvloed worden, waardoor het bijvoorbeeld mogelijk wordt om al in een vroeg stadium van de revalidatie kracht op te bouwen. 

Tijdens deze masterclass wordt getoond hoe BFR in de praktijk gebruikt kan worden. Vragen over veiligheid, voor wie het geschikt is, en voor welke doeleinden het ingezet kan worden, zullen beantwoord worden tijdens de masterclass. Dit wordt onderbouwd met recente wetenschappelijke literatuur. De masterclass zal een combi zijn tussen de theoretische aspecten van BFR en een praktisch gedeelte.

 

Schrijf je nu in voor deze leuke masterclass!

Inschrijven voor de masterclass kan via https://movementacademy.nl/product/10-oktober-masterclass-blood-flow-restriction-training/

Ben je NVFS-lid? Dan krijg je korting op deze masterclass!

U bent de eerste om te reageren.

Op 2 november is er een Meet & Greet dag van de Nederlandse Stichting voor Sensorische Informatieverwerking. Er is een plenair programma en er zijn diverse workshops, ook dit keer aandacht voor ouderen en dementerenden. Kijk voor het volledige programma en aanmelding op de site:https:// www.nssi.nl

U bent de eerste om te reageren.

Op zoek naar een uitdagende baan met uitzicht op een vast contract? 

Kijk dan eens op https://www.careander.nl/vacature/fysiotherapeut/ 

U bent de eerste om te reageren.

Heb jij tijdens je vakantie ook nagedacht over de kwaliteit van je praktijkvoering en praktijkorganisatie? En wil je er nu echt mee aan de slag? Bijvoorbeeld om Pluspraktijk te worden of het HKZ-certificaat te behalen? Wij kunnen je helpen met een betaalbaar product en dito ondersteuning. Praktisch en bewezen succesvol. Bezoek www.kwaliteitinpraktijk.org. 

U bent de eerste om te reageren.

Enthousiaste fysiotherapeut(e) gezocht!

Ter uitbreiding van ons team zijn wij per direct opzoek naar een fysiotherapeut(e), full time. Wij zijn een praktijk op meerdere lokaties in Nederland(Blerick en Sevenum) en duitsland(Straelen/Herongen). Wil jij je verder bekwamen of neem je al ervaring mee en ben je toe aan een nieuwe uitdaging, dan horen wij graag van je. 

Stuur je CV naar jmmjacobs@hetnet.nl

U bent de eerste om te reageren.

Gerobank, type 4 van Paramedi te koop. Nieuwprijs waarde: €2372,-  9 jaar oud. Voor €350,- 

Jules van. Roessel

Pastoor Mutsaersstraat 33

5213VP 's Hertogenbosch

0640122564

U bent de eerste om te reageren.

Ben jij een fysio- of oefentherapeut, die mensen met collageenaandoeningen behandelt? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wij willen vanuit Stichting Bugnet het behandelnetwerk uitbreiden, omdat er een schrijnend tekort is aan geschikte therapeuten voor deze complexe doelgroep. Patiënten met hypermobiliteit, HSD, EDS, Marfan e.a. geven aan dat hun problematiek niet wordt onderkend en de behandeling niet aanslaat/ klachten vermeerdering geeft. 

In het najaar 2019 in Deventer en voorjaar 2020 in Wassenaar wordt een betaalbare 3- daagse cursus houden om je op weg te helpen met deze werkzame en veilige behandelmethode. 

De oefenmethode Bugnet, Houdingsweerstand therapie is gecombineerd met huidige wetenschappelijke inzichten en geschikt gemaakt voor behandelen van patienten met hypermobiliteit/ collageenaandoeningen. De nieuwe oefeningen zijn  gericht op het verbeteren van lichaamsbewustzijn/propriocepsis en het herstellen van houdingsreflexen, die primaire stabiliteit geven. 

De patienten geven aan dat deze aanpak de ‘missing link’  is in de fysio- en oefentherapie.

Heb jij interesse of ken jij iemand die interesse heeft, zie dan www.bugnet.nl of via facebook www.stichting-bugnet.eu.

Marieke van den Bos
Gertie Lenselink-Kamphuis
Bugnet Stichting Nederland

U bent de eerste om te reageren.

Wij zijn miv 01-01-2020 op zoek naar een collega voor een parttime dienstverband in een nieuw gezondheidscentrum in Roden. Een specialisatie is een pré.

Graag je reactie naar : info@fysiotherapie-roden.nl

U bent de eerste om te reageren.

Bioch/Van der Lans fysiotherapie en Oefentherapie is op zoek naar een gedreven fysiotherapeut (24,5 uur/p/w).

Voor onze praktijk in “Gezondheidscentrum Het Kruispunt” in Rijswijk (ZH) zijn wij op zoek naar een enthousiaste collega die een aanvulling is op ons enthousiaste team therapeuten.

Beschikbare uren: Maandagavond, Donderdagmiddag en avond, vrijdag en zaterdag met de mogelijkheid tot uitbreiding tot fulltime dienstverband.

Wij bieden onze patiënten een zo breed mogelijk multidisciplinaire patiëntenzorg. Onze behandelingen kenmerken zich door persoonlijke aandacht in een veilige en vertrouwde omgeving. Daarnaast werken wij samen met alle relevante netwerken en handelen naar de meest recente wetenschappelijke inzichten.

Wil je meer weten over onze praktijk kijk dan op biochvanderlansfysiotherapie.nl

Stuur je CV en motivatie per mail naar info@ biochvanderlans.nl of bel met de praktijk: 070-3963978 en vraag naar Roel of Monica.

U bent de eerste om te reageren.
Organisatie: Instituut voor fysiotherapie / CNAnet / FNSnet
Functie: Fysiotherapeut
Specialisaties: Hart-, Vaat-, Longfysiotherapie, Neurologie
Organisatie: Praktijk voor fysiotherapie van de Sandt
Functie: Praktijkhouder
Organisatie: Maatsch.Fysiotherapie Praktijk Kammer
Functie: Praktijkhouder
Organisatie: Fysiotherapie Gezondheidscentrum Wassenaar
Functie: Fysio- en Bugnettherpeute
Specialisaties: Kwaliteit, Samenwerking mono- en multidisciplinair
Organisatie: Fysiotherapie Moleneind
Functie: fysiotherapeut praktijkhouder
Organisatie: Bioch/Van der Lans Fysiotherapie en Oefentherapie
Functie: Praktijkhouder, Long - Fysiotherapeut, Oedeem therapeut
Specialisaties: Kwaliteit, Hart-, Vaat-, Longfysiotherapie, Fysiotherapie binnen de Lymfologie
Organisatie: Fysiotherapiepraktijk 't Oevertje
Functie: Maatschaplid 1e lijns fysiotherapiepraktijk, stagebegeleider
Specialisaties: Kwaliteit, Ondernemerschap, Samenwerking mono- en multidisciplinair, Sportfysiotherapie, Manuele therapie, Revalidatiefysiotherapie
Organisatie: fysiotherapie
Organisatie: Fysiotherapie Roden
Functie: Psychosomatisch fysiotherapeut, intervisiecoach
Specialisaties: Kwaliteit, Fysiotherapie volgens de Psychosomatiek
Organisatie: Coƶperatie Zorggroep Fysiotherapie `s-Hertogenbosch e.o.
Functie: Bestuurslid
Organisatie: Kinderfysiotherapie Elly van der Grift Zeist & Bunnik
Functie: kinderfysiotherapeut
Organisatie: Kwaliteit in Praktijk
Functie: Eigenaar / adviseur / auditor
Specialisaties: Kwaliteit, Ondernemerschap, Overheid en Zorgmarkt
Organisatie: Praktijk kinderfysiotherapie
Functie: Kinderfysiotherapeut
Organisatie: ZNWV - ABC/ Careander
Functie: fysiotherapeut
Organisatie: Fysio Hoofddorp
Organisatie: Handletselshop.nl
Functie: Co-owner
Organisatie: Praktijk voor Fysiotherapie en Oedeemtherapie, Bowen ea Fascie technieken
Functie: Eigenaar
Organisatie: De Driesprong, praktijk voor gespecialiseerde fysiotherapie
Functie: Kinderfysiotherapeut, maatschapslid
Organisatie: Praktijk voor Fysiotherapie Kollum-Grijpskerk
Functie: MSc. Geriatriefysiotherapeut
Specialisaties: Geriatriefysiotherapie
Organisatie: Fysiotherapie de Brug
Functie: (Kinder)fysiotherapeut/ praktijkhouder
Organisatie: NVFS
Organisatie: Praktijk voor fysio- en manuele therapie Marcel Jacobs
Functie: Eigenaar
Organisatie: House for Care
Functie: Eigenaar/ fysiotherapeut
Home
Thema's
Werkgroepen
Deelnemers
Nieuws
Blogs
Kalender
Forum
Prikbord
Inloggen