Prikbord

Een nieuwtje? Een mooi filmpje? Een link naar een handige website? Plaats op het prikbord alles waarvan je denkt dat het interessant, inspirerend of onmisbaar is voor anderen die binnen de fysiotherapie werkzaam zijn. 

Prik een item op uw Prikbord

Welke bekkenfysiotherapeut (i.o.) wil werken in de mooiste praktijk van Nederland?

Fysiotherapie De Nije Veste is een moderne, dynamische Pluspraktijk, gevestigd in Gezondheidscentrum De Nije Veste in Nijkerk. De praktijk is gericht op samenwerking en innovatie.
Voor versterking van ons team van 15 fysiotherapeuten, 1 praktijkmanager + 2 praktijkassistentes zijn wij op zoek naar een nieuwe collega bekkenfysiotherapeut (i.o. of gemotiveerd daartoe).
Het betreft een vacature voor in aanvang 20 uur per week, later uitbreidbaar naar een fulltime dienstverband.
Aangezien een deel van de werktijd uit het begeleiden van groepen zal bestaan is affiniteit hiermee gewenst.

Voor meer informatie over de praktijk, kijk op https://www.denijeveste.nl/fysiotherapie.

Ben je geïnteresseerd, neem dan contact op met  Cees de Wolf,  06-83652838 of mail naar c.dewolf@denijeveste.nl 

U bent de eerste om te reageren.

Vanavond kan ik er niet bij zijn. Veel plezier en succes!

Michiel Hijwegen

U bent de eerste om te reageren.

Praktijkruimte te huur in het centrum van Almere Haven (A-locatie).
Gelegen in hetzelfde pand als een fitnesscentrum waardoor gebruik maken van al hun faciliteiten zeker tot de mogelijkheden behoort.
Kosten € 380,- per maand incl. BTW en elektra/water.
Interesse? Stuur een mailtje naar stephanievankruisbergen@gmail.com

U bent de eerste om te reageren.

Ik meld mij 24 mei a.s. af voor de traumatologie bijeenkomst ivm vakantie.

U bent de eerste om te reageren.

Wie weet tot dinsdag in het Amphia !!

U bent de eerste om te reageren.

De bijeenkomst 15 mei wordt verzorgd door artrose groep en PR groep. De artrose groep wil graag om 19.30u starten en heeft ongeveer 1 uur en 15 min. nodig voor de presentatie / quize. Omdat ik niet weet wie er in de PR groep zitten, langs deze weg de vraag of dit voor PR groep ook uitkomt. 

U bent de eerste om te reageren.

Wegens beeindiging van een praktijklocatie is een complete inventaris voor een fysiotherapiepraktijk te koop! 

Enraf-nonius behandelbank Manumed Optimaal 225 (met pli en armsteunen) incl. toebehoren, rolkrukje 

Loopband StarTrac E-trx, fiets StarTrac E-ub, pully Gymna80 (zgan).

Diverse oefenmaterialen, wandrek, buikspiermatjes, weegschaal, bloeddrukmeter, 

Vaatwasser, koelkast, inrichting keuken.

Bureau, tafel, stoelen, raamplisse, lamparmaturen. 
Neem contact op voor complete inventarislijst.

Mail naar LaurensHendrikx@fysiofikx.nl of bel 0618392353

U bent de eerste om te reageren.

Werk jij met kinderen? Wil je je verdiepen in problematiek behorend bij Centraal Neurologische Aandoeningen en in het bijzonder Cerebrale Parese (CP)? Volg dan de leerlijn Kinderneurorevalidatie bij de Radboudumc Health Academy. Begin 2019 start module KNR (de basis), inschrijving is nu mogelijk!

De module KNR richt zich op het inventariseren, onderzoeken, interpreteren, classificeren en interveniëren bij kinderen met verschillende typen cerebrale parese (CP) en verschillende niveaus van functioneren binnen de domeinen van de ICF-CY. Daarnaast wordt er ingegaan op de specifieke casuïstiek van verschillende typen CP bij het schoolgaande kind. Na het afronden van de module KNR (deel 1 en 2), heb je toegang tot verdiepingsmodulen (o.a. het jonge kind, EMB, logopedie).

Voor meer informatie en inschrijven ga naar: https://www.radboudumc.nl/onderwijs/scholingen/module-knr/over-de-cursus

U bent de eerste om te reageren.

Te koop aangeboden wegens pensionering

2mans fysiotherapiepraktijk te Meppel.

Praktijkruimte plus Bovenwoning

Interesse? Stuur email naar ftmtmolenstraat@gmail.com

U bent de eerste om te reageren.

Beste Fysiotherapeuten,

EHealth wordt steeds meer en vaker geïmplementeerd en zorgt voor veel verandering in de werkwijze in de gezondheidszorg, zo ook in de fysiotherapie. Daarom is het lastig om te zeggen waar de fysiotherapie staat en gaat staan in deze verandering

Ik ben een onderzoek gestart naar de behoeftebepaling/acceptatie van eHealth. Heeft u vijf minuten en een mening hierover? Dan wordt het invullen mijn enquête zeer gewaardeerd! Zo kunnen wij nieuwe zorgtechnologieën interessant maken voor uw werkveld. Link naar enquêtehttps://goo.gl/forms/KYrL0e5wiUrQv7sS2  

Dank u!

U bent de eerste om te reageren.

Mijn praktijkruimte is per 1 mei 2018 te huur. € 500 à € 600,- per maand inclusief inventaris,  verwarming en electra. In Natuurlijk Gezondheidscentrum op grensgebied Amsterdam  Baardjes en Amsterdam Bos en Lommer.  Geen overname kosten.  Wel zelf je eigen patiënten zoeken of meebrengen. 

Info bij info@acupunctuurpraktijk-amsterdam.nl

U bent de eerste om te reageren.

Te huur solopraktijk te Kerkrade.

Interesse:mailadres:janspel22@gmail.com

U bent de eerste om te reageren.

Op 29 november 2018 organiseert (de commissie innovatie) van het SchouderNetwerk Goot Drenthe een symposium over actuele onderwerpen bij schouderklachten. Het symposium vindt plaats in Hoogeveen en duurt van 15:30 tot 21:00 uur. Onderwerpen die nu vastliggen:

  1. Nieuwe ontwikkelingen in subacromiale peeshechtingen (Max Hoelen, orthopedisch chirurg in het Reinier de Graaf Gasthuis, Delft)
  2. De rol van fascia therapie bij schouderklachten (Harry van Pijnappel, medical taping concept en Fascia Distorsie Model-docent)
  3. Chronische pijn bij schouderklachten (Jan Willem Ek, huisarts Hoogeveen)
  4. Nieuwe ontwikkelingen in het trainen van de Cuff-spieren (Gerard Koel, docent Schoudercurussen Saxion Hogeschool en bestuurslid van het SchouderNetwerk Twente

Het symposium is toegankelijk voor schoudernetwerkfysiotherapeuten en voor regulier werkende fysiotherapeuten.

Voor meer informatie: h.vanderhoek@treant.nl

U bent de eerste om te reageren.

TE KOOP aangeboden wegens pensionering

          FYSIOTHERAPIE PRAKTIJK

                     te Rotterdam

Interesse ?  Stuur een email met CV naar

             Cpjmjacobs@gmail.com

U bent de eerste om te reageren.

Doornbos Fysio Groep zoekt een ondernemende fysiotherapeut op zoek naar uitdaging

 

Ben jij een gedreven manueel therapeut of sportfysiotherapeut die extra uitdaging zoekt? Wil jij je niet alleen blijven ontwikkelen in je vak maar ook samen met een hecht team onze praktijkorganisatie naar een hoger plan tillen? Ben je niet bang voor verandering en communiceer je goed en graag? Dan ben jij wellicht onze nieuwe collega.

 

Doornos Fysio Groep

Doornbos Fysio Groep is een organisatie met 22 collega’s en vier praktijklocaties in Breda en omgeving. We bieden totale beweegzorg aan een groot aantal cliënten met als doel ze zo gezond en fit mogelijk te laten zijn en blijven. We zijn gespecialiseerd in sportfysiotherapie (waaronder TPI) en nek- en schouderfysiotherapie.

 

Doornbos Fysio Groep is een innovatieve zorgverlener die werkt met het ‘Specialist-Therapeut-Trainer-model’. Uitgangspunt daarvan is de waarde die elke therapeut toevoegt. Onze medewerkers hebben veel vrijheid om hun eigen werk vorm te geven maar we vragen ook veel van ze. Persoonlijke aandacht, resultaatgerichtheid, denken in mogelijkheden en volharding zijn de kernwoorden die bij onze medewerkers passen.

 

Wie ben jij

Je hebt een specialisatie in manuele therapie of sportfysiotherapie waardoor je in staat bent om cliënten met vooral wervelkolomgerelateerde klachten goed te begeleiden. Je werkt nauw samen met je collega’s en communiceert uitstekend. Je bent ondernemend en creëert je eigen werk. Je voelt je als een vis in het water in de relaties met artsen, ziekenhuizen, andere zorginstanties en sportclubs en zorgt dat die aan betekenis toenemen door jouw bijdrage.

 

Wat we bieden

Doornbos Fysio Groep is constant in ontwikkeling en volgt nauwgezet de ontwikkelingen van de zorgmarkt. We bieden een flexibele werkomgeving die erop gericht is om jou in je talent te laten groeien. Je krijgt veel ruimte en wij verwachten ook veel van jou. Wij vinden het vooral belangrijk dat jij plezier hebt in je werk omdat je dan vanuit je kracht handelt.

 

Meer weten?

Kijk op onze website www.doornbosfysiogroep.nl of neem contact op met praktijkmanager Raimon Poulis op 076 5720057. Mail je motivatie en CV naar rpoulis@doornbosfysio.nl en je krijgt snel bericht.

U bent de eerste om te reageren.

Houten massage/UKG bank, tegen elk aannemelijk bod

U bent de eerste om te reageren.

Bekkenfysiotherapeut (i.o)

Binnen onze eerstelijns fysiotherapiepraktijk hebben wij plaats voor een gedreven Bekkenfysiotherapeut (i.o). Wij zijn een moderne (Plus)praktijk met een vestiging in Vijfhuizen en een vestiging in Haarlem (Schalkwijk).

Bekkenfysiotherapie is in onze praktijk een belangrijke specialisatie. Naast mannen en vrouwen met simpele tot complexe klachten weten ook kinderen onze praktijk te vinden.

Mede door samenwerking met de SOLK poli in het VUMC bezoeken interessante patiënten, die vaak multidisciplinair behandeld worden, onze praktijk.

Binnen enkele jaren zal de zittende bekkenfysiotherapeut de pensioengerechtigde leeftijd bereiken. Wij zijn daarom op zoek naar een gepassioneerde en gemotiveerde bekkenfysiotherapeut (i.o), die wij zouden willen opleiden om het specialisme bekkenfysiotherapie binnen de praktijk voort te zetten en in de toekomst vorm te (blijven) geven.

Welke ambitieuze bekkenfysiotherapeut (i.o) voelt voor deze uitdaging?

Profiel:
- (Bijna) afgeronde opleiding Bekkenfysiotherapie
- BIG- en CKR geregistreerd
- Flexibel, representatief en bereid deskundigheid uit te breiden met echo en flowmetrie
- In staat om zelfstandig te kunnen werken en je klantenbestand uit te breiden
- Bereid om minimaal 1 avond per week te werken
- Kennis van ‘Plus’-criteria en bereid om aan hieraan te voldoen
- Kennis van FysioRoadmap is een pré

Wij bieden:
- Een dienstverband voor minimaal 16 uur per week, dat bij tevredenheid van beide kanten uitgebreid kan worden.
- Een uitdagende werkomgeving met gebruikmaking van de vele mogelijkheden binnen de BFT.
- Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en begeleiding bij deze ontwikkeling.
- Bij gebleken geschiktheid bestaat de mogelijkheid tot toetreding tot de maatschap.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met: Bernadette Berendes-van Dijk, (kinder)bekkenfysiotherapeut/oedeemtherapeut, 023 558 31 06 of
via pz@fysioberendes.nl

Interesse? Graag ontvangen wij je sollicitatie, voorzien van motivatie en Curriculum Vitae via e-mail: pz@fysioberendes.nl

U bent de eerste om te reageren.

www.resetmethode.com    Workshop 26 mei . Een "eigenwijze" vorm van herstelbenadering.  Nieuw in Nederland. Max. 12 personen. Kwaliteit door kleinschaligheid. (niet spiritueel) 

U bent de eerste om te reageren.

Stoelen voor de wachtkamer 10 euro ps 6 voor 50 euro

U bent de eerste om te reageren.

Wij zijn een jong maar ambitieus healthcare center en opzoek naar een fysio met ballen.... euh... figuurlijk gezien dan. Lijkt t je wat om te werken in een klein disciplinair team? Woon je in de buurt van Den Haag? Gooi eens een balletje op en neem contact op met ons : info@corpusmens.nl

Specialisaties zijn een pre maar geen must!

U bent de eerste om te reageren.
Functie: ontwikkelaar resetmethode
Organisatie: q-thea
Functie: Fysiotherapeut
Organisatie: Scheper Ziekenhuis Emmen
Specialisaties: Kwaliteit, Intramurale fysiotherapie, Ziekenhuisfysiotherapie, Manuele therapie
Functie: fysiotherapeute en nordic walking instructrice
Organisatie: FysioTeam Ineke Hartman en Nordicwalkineke
Specialisaties: Zorgverzekeraars
Functie: praktijkeigenaar
Organisatie: praktijk voor fysiotherapie en fysiofitnes Spel
Functie: Eigenaar
Organisatie: Doornbos Fysio Groep
Functie: Praktijkhouder/ bekkenfysiotherapeut/bekkenfysiotherapie bij kinderen met problemen in de zindelijkheid/oedeemtherapeut/ secretaris NVFB
Organisatie: Fysiotherapie Berendes
Specialisaties: Bekkenfysiotherapie, Fysiotherapie binnen de Lymfologie
Functie: (geriatrie-)fysiotherapeut
Organisatie: ElisabethTweeSteden ziekenhuis (ETZ), locatie Noord,TweeSteden
Specialisaties: Geriatriefysiotherapie, Ziekenhuisfysiotherapie
Functie: Geriatrie Fysiotherapeut
Organisatie: de Wever
Specialisaties: Intramurale fysiotherapie, Samenwerking mono- en multidisciplinair, Geriatriefysiotherapie, Fysiotherapie voor verstandelijk gehandicapten
Functie: Mede-eigenaar
Organisatie: Fysiotherapie De Nije Veste
Functie: Fysiotherapeute, mede-eigenaar
Organisatie: FysioHaven
Functie: Praktijkhouder
Organisatie: Corpus Mens
Functie: Fysiotherapeut
Organisatie: Fysiotherapie-jacobs
Functie: Fysiotherapeut maatschapslid
Organisatie: Fysiotherapie Confuciusplein
Specialisaties: Sportfysiotherapie, Manuele therapie, Revalidatiefysiotherapie, Fysiotherapie voor verstandelijk gehandicapten
Functie: Fysiotherapeut & kinderfysiotherapeut
Organisatie: Fysiotherapie Transvaal
Functie: Opleider
Organisatie: Radboudumc Health Academy
Functie: Praktijkhouder en fysiotherapeut
Organisatie: FysioFikx fysiotherapie
Functie: Stagiair
Organisatie: Kinetic Analysis
Functie: Praktijkeigenaren
Organisatie: Fysiotherapiepraktijk Molenstraat
Functie: Fysiotherapeut / Eigenaar PLUK ! fysiotherapie
Organisatie: PLUK ! fysiotherapie
Home
Thema's
Werkgroepen
Deelnemers
Nieuws
Blogs
Kalender
Forum
Prikbord
Inloggen