Nieuws

Het KNGF-bestuur roept fysiotherapeuten op om de NZa-enquête in te vullen

Duidelijkheid over afspraken

De NZa kondigt aan dat zij in dit onderzoek ‘in kaart te brengt hoe de tarieven voor de paramedische zorg zich hebben ontwikkeld in de loop der jaren’. Het NZa-onderzoek, dat mede op aandringen van het KNGF-bestuur bij zowel de minister van VWS als de NZa wordt uitgevoerd, beslaat de fysiotherapie, de oefentherapie, de ergotherapie, de logopedie en de diëtetiek en zal eind 2018 worden afgerond. Naast het in kaart brengen van de tarieven, wil de NZa met het onderzoek ook duidelijkheid verschaffen over de aard van afspraken tussen zorgverzekeraars en aanbieders, de kwaliteitsafspraken en de wachttijden.

Kwantitatieve databronnen
De NZa roept onder meer fysiotherapeuten op om een online enquête in te vullen. Hierin worden vragen gesteld over contracten met zorgverzekeraars, de tarieven, de omzet, de kwaliteit en de toegankelijkheid. Naast deze enquête gebruikt de NZa voor het onderzoek ook kwantitatieve databronnen zoals die van Vektis.

De enquête 
Het invullen van de enquête kost u ongeveer een kwartier:

Heeft u vragen? Neem dan contact op met het informatie- en contactcentrum van de NZa, tel. 088-7708770 of e-mail info@nza.nl.

Om te reageren dien je eerst in te loggen.

Heb je nog geen profiel? Registreer dan eerst om een nieuw profiel aan te maken.
Organisatie: KNGF
Functie: Online marketeer
Home
Thema's
Werkgroepen
Deelnemers
Nieuws
Blogs
Kalender
Forum
Prikbord
Inloggen