Nieuws

Vooraankondiging: Nieuwsjaarsworkshop ´Meer mogelijk met artrose!´

Op vrijdag 19 januari 2018 wordt het nieuwe jaar ingeluid met een Nieuwjaarsworkshop. Het onderwerp van deze workshop is Meer mogelijk met Artrose! In de workshop maakt je kennis met de nieuwe ontwikkelingen op het gebied van artrose en fysiotherapie. Er is veel meer te bereiken bij mensen met artrose en de essentiële rol die de fysiotherapeut hierbij speelt

De Nederlandse artroserichtlijnen worden momenteel herzien, Nederlandse onderzoekers spelen een toonaangevende rol in het artroseonderzoek en vinden er in de dagelijkse praktijk vele projecten plaats op het gebied van doelmatige ‘stepped care’ artrose plaats. 

Het programma voor deze Nieuwjaarsbijeenkomst wordt momenteel samengesteld en bevat naast een interactieve presentatie van dr. Jesper Knoop Onderzoeker (Reade) en beleidsmedewerker (KNGF) een actief onderdeel waarin u onder begeleiding een oefenprogramma op maat krijgt aangeboden. Meer gedetailleerde informatie wordt binnenkort bekendgemaakt.

Het KNGF-regioteam Zuid Oost ontvangt u met veel plezier in Papendal op vrijdag 19 januari zodat wij het nieuwe jaar (inter)actief met u kunnen ! Zet de datum alvast in uw agenda! Begin januari 2017 ontvangt u de uitnodiging voor deze workshop en kunt u zich aanmelden.

Met vriendelijke groet,
KNGF Regioteam Zuid Oost

Arjan Visscher, Josette Driessen,  Yvette Verweij, Michel Yakoub, Yvonne Kappe en Yvonne Bruins

Om te reageren dien je eerst in te loggen.

Heb je nog geen profiel? Registreer dan eerst om een nieuw profiel aan te maken.
Organisatie: KNGF de Fysiotherapeut
Functie: Senior adviseur rayon Zuid Oost Nederland
Home
Thema's
Werkgroepen
Deelnemers
Nieuws
Blogs
Kalender
Forum
Prikbord
Inloggen