Nieuws

Uitnodiging deelname aan wetenschappelijk onderzoek; ‘Ouderen (70+) binnen de eerstelijns fysiotherapiepraktijk’

De Nederlandse samenleving vergrijst snel en naar alle waarschijnlijkheid merkt u dat ook in uw praktijk. De overheid, zorgverzekeraars en onderwijs- en onderzoeksinstituten willen graag inspelen op deze trend. Hiervoor is een goed inzicht noodzakelijk in de manier waarop praktijken en fysiotherapeuten op dit moment hun zorg verlenen aan cliënten van 70+  en in de zorgvraag van deze groep cliënten. Het Nederlands Paramedisch instituut (NPi) en de Hanzehogeschool Groningen hebben daarom, met steun van het Wetenschappelijk College Fysiotherapie (WCF), het onderzoeksproject ‘Ouderen (70+) binnen de eerstelijns fysiotherapiepraktijk’ opgezet.

Het onderzoek bestaat uit een digitale vragenlijst voor fysiotherapeuten. Het invullen van de vragenlijst kost ongeveer één kwartier van uw tijd. Door de vragenlijst in te vullen maakt u kans op een gratis masterclass van het NPI of een cadeaubon t.w.v. €50,-! Aan het eind van de vragenlijst wordt u vrijblijvend gevraagd om informatie te ontvangen over het vervolgonderzoek.

Wij hopen dat u deelneemt aan dit onderzoek zodat we samen de zorg aan de groeiende groep ouderen kunnen verbeteren. U kunt de digitale vragenlijst invullen via de website van het NPi: www.paramedisch.org/ouderen

Lectoraat Transparante Zorgverlening

Hanze Hogeschool Groningen

Om te reageren dien je eerst in te loggen.

Heb je nog geen profiel? Registreer dan eerst om een nieuw profiel aan te maken.
Organisatie: KNGF
Functie: adviseur
Specialisaties: ICT en EPD, Ondernemerschap, Social media
Home
Thema's
Werkgroepen
Deelnemers
Nieuws
Blogs
Kalender
Forum
Prikbord
Inloggen