Nieuws

Nieuw: Bij- en nascholingsbrochure 2019 van NSPOH is uit!

Onlangs lanceerde het bij- en nascholingsteam van de NSPOH de nieuwe brochure 2019. Het onderwijsaanbod staat ook op de website. Professionals (én werkgevers) werkzaam op het terrein van volksgezondheid, arbeidsomstandigheden en –participatie, die hun vakbekwaamheid willen vergroten, kunnen kiezen uit ruim 160 verschillende modules. Deze professionals én docenten komen in de NSPOH-brochure aan het woord. Wie na het bekijken van de scholing nog vragen heeft, neemt contact op met de NSPOH, via telefoon 030- 8100500 of stuurt een bericht naar info@nspoh.nl.

Meer dan 20 nieuwe titels

De NSPOH biedt een breed scala aan bij- en nascholing op het gebied van occupational en public health, ook voor bedrijfsfysiotherapeuten en andere arboprofessionals. De brochure is te downloaden vanaf de website en kan op verzoek ook worden opgestuurd. Een overzicht van bij- en nascholing staat ook op de bij- en nascholingskalender.

Incompany

Scholing van de NSPOH is door diverse instellingen geaccrediteerd en is ook geschikt voor incompany uitvoering. Met maatwerk van de NSPOH kunnen werkgevers snel een nieuwe werkwijze bijbrengen aan een afdeling, of álle professionals in de organisatie op een hoger plan brengen.

Om te reageren dien je eerst in te loggen.

Heb je nog geen profiel? Registreer dan eerst om een nieuw profiel aan te maken.
Organisatie: NSPOH
Functie: Coördinator marketingcommunicatie
Home
Thema's
Werkgroepen
Deelnemers
Nieuws
Blogs
Kalender
Forum
Prikbord
Inloggen