Activiteit

Cursus SportFUNdamentals en RunningFUNdamentals

10 maa
Locatie: De Dissel
Tijd: 12:00 tot 16:30
Type: Bijeenkomst

De spreker is Honoré Hoedt. Hij is Running Coach, Mastercoach NOCNSF, bondscoach Nederland en Noorwegen (atletiek), coach op 6 Olympische spelen, 6 Europese titels, goud bij de WK indoor met Sifan Hassan, oud docent bij de HAN-sport en bewegen, initiatiefnemer van Stichting Loopland Gelderland en het project Beter Bewegen en Lopen. De missie van Honoré Hoedt is om iedereen beter en meer te laten bewegen.

Aanmelden: https://www.mijnkngf.nl/Event/00007730/cursus-sportfundamentals-en-runningfundamentals?moduleId=LandE

Joke Davio is projectleider, workshopleider en adviseur voor Honoré Hoedt, en geeft advies in sport en bewegen. Opdrachtgevers zijn onder andere NOC*NSF en Jongeren op Gezond Gewicht (JOGG). Zij is opgeleid als kinderfysiotherapeut en bewegingswetenschapper en heeft als expertisegebieden onder andere de motorische ontwikkeling van het sportende kind, gehandicaptensport en talentontwikkeling en kan op die gebieden de brug slaan tussen de wereld van de fysiotherapie en die van de sport. De missie van Joke Davio is elk kind de mogelijkheid bieden zich optimaal te ontwikkelen in de sporten en bewegen.

Doelgroep
De cursus is bedoeld voor Kinderfysiotherapeuten, Sportfysiotherapeuten en Algemeen Fysiotherapeuten die regelmatig kinderen zien. 

Accreditatie
Accreditatie is verleend voor 3 punten voor het vakinhoudelijk deel, register Algemeen Fysiotherapeut, Kinderfysiotherapeut en Sportfysiotherapeut.

Kleding
Een gedeelte van de bijscholing bestaat uit praktijk. Hiervoor heeft u sportschoenen en (buiten)sportkleding nodig. In deze kleding kunt u naar de cursus komen. 

Geplaatst door:
Om te reageren dien je eerst in te loggen.

Heb je nog geen profiel? Registreer dan eerst om een nieuw profiel aan te maken.
Organisatie: KNGF
Functie: Algemeen
Home
Thema's
Werkgroepen
Deelnemers
Nieuws
Blogs
Kalender
Forum
Prikbord
Inloggen