Activiteit

Bij- en Nascholingscursus Revalidatie na beenamputatie

22 maa
Tijd: 09:30 tot 17:30
Type: Overig

De cursus getiteld ‘Revalidatie na beenamputatie’ is primair bedoeld voor arts-assistenten in opleiding tot revalidatiearts en revalidatieartsen. Daarnaast is de cursus tevens van belang voor specialisten ouderengeneeskunde, arts-assistenten in opleiding voor dit specialisme, betrokken paramedici en een ieder die geïnteresseerd is in patiënten met een beenamputatie. De revalidatiearts coördineert de behandeling en begeleiding van patiënten met een beenamputatie. Beenamputaties kunnen verscheidene oorzaken hebben, de amputatieniveaus verschillen evenals de leeftijd waarop een amputatie plaats vindt. Multidisciplinaire behandeling binnen een team met medisch specialisten, para- en perimedici en orthopedisch instrument/schoenmaker is van groot belang om een optimaal resultaat te verkrijgen van de revalidatie.

De doelstelling van deze bij- en nascholingscursus is om inzicht te geven in de diverse aspecten van diagnostiek en behandeling van patiënten met een beenamputatie. In het programma zijn tevens workshops opgenomen.

Van u wordt voorbereiding verwacht in de vorm van het thuis bestuderen van het aangeleverde leerboek (wordt uiterlijk 6 weken voor aanvang van de cursus toegezonden, indien u zich op tijd heeft ingeschreven).

UMCG_Revalidatie na beenamputatie_2018

Bijlagen

  • (577 KB)
Geplaatst door:

Deelnemers

U moet ingelogd zijn om te kunnen zien wie zich aangemeld heeft en/of om uzelf aan te melden.

Bent u nog niet geregistreerd op deze website? Registreren »
Om te reageren dien je eerst in te loggen.

Heb je nog geen profiel? Registreer dan eerst om een nieuw profiel aan te maken.
Organisatie: UMCG-Wenckebach Instituut
Functie: Consulent PAO
Home
Thema's
Werkgroepen
Deelnemers
Nieuws
Blogs
Kalender
Forum
Prikbord
Inloggen