Activiteit

Nieuwjaarsworkshop "meer mogelijk met artrose!"

19 jan
Type: Bijeenkomst

Het programma voor deze Nieuwjaarsworkshop wordt momenteel samengesteld en bevat naast een interactieve presentatie van dr. Jesper Knoop (onderzoeker (Reade) en beleidsmedewerker (KNGF)) een actief onderdeel waarin u onder begeleiding een oefenprogramma op maat krijgt aangeboden. Meer gedetailleerde informatie wordt binnenkort bekend gemaakt.

Aanmelden: https://www.mijnkngf.nl/Event/00007098/nieuwjaarsworkshop-meer-mogelijk-met-artrose?moduleId=LandE
Het KNGF-regioteam Zuidoost ontvangt u met veel plezier in Papendal op vrijdag 19 januari zodat wij het nieuwe jaar (inter)actief met u kunnen starten ! Zet de datum alvast in uw agenda!

Programma

16.00 uur Ontvangst met hapje en drankje
16.30 uur Workshop Artrose
18.30 uur Luxe buffet met soep, broodjes
20.30 uur Afsluiting

Inhoud

Op vrijdag 19 januari 2018 luiden wij het nieuwe jaar in met een Nieuwjaarsworkshop. Het onderwerp van deze workshop is Meer mogelijk met Artrose! In de workshop maakt je kennis met de nieuwe ontwikkelingen op het gebied van artrose en fysiotherapie. Er is veel meer te bereiken bij mensen met artrose en de essentiële rol die de fysiotherapeut hierbij speelt.

De Nederlandse artroserichtlijnen worden momenteel herzien, Nederlandse onderzoekers spelen een toonaangevende rol in het artroseonderzoek en er vinden in de dagelijkse praktijk vele projecten plaats op het gebied van doelmatige ‘stepped care’ artrosezorg plaats.

Accreditatie:
Accreditatie wordt aangevraagd

• Er is voldoende parkeergelegenheid op de locatie
• (Sport-)kleding waarin u makkelijk kunt bewegen.

Geplaatst door:
Om te reageren dien je eerst in te loggen.

Heb je nog geen profiel? Registreer dan eerst om een nieuw profiel aan te maken.
Organisatie: KNGF
Functie: Algemeen
Home
Thema's
Werkgroepen
Deelnemers
Nieuws
Blogs
Kalender
Forum
Prikbord
Inloggen