Activiteit

Presentatie Tijdig starten met stoppen

21 maa
Tijd: 19:30 tot 22:00
Type: Bijeenkomst

Doelgroep
Praktijkhoudende fysiotherapeuten die van plan zijn tussen nu en 5 jaar de praktijk te beëindigen. Deze presentatie is alleen toegankelijk voor KNGF-leden.
Groepsgrootte maximaal 30 personen.

Aanmelden: https://www.mijnkngf.nl/Event/00007032/presentatie-tijdig-starten-met-stoppen?moduleId=LandE

Programma

19.00 uur - Ontvangst en inschrijving
19.30 uur - Start lezing
20.30 uur - Pauze
20.45 uur - Vervolg lezing
22.00 uur - Einde

Inhoud

Eens komt het moment dat u besluit uw praktijk te beëindigen. U gaat met pensioen, een samenwerkingsverband aan, in loondienst of misschien verhuizen. Er komt dan nogal wat op u af. Zaken waar u in eerste instantie misschien niet bij stilstaat, maar die wel grote invloed hebben op een soepele overdracht. Een goede voorbereiding levert u veel op. Bent u fysiotherapeut en van plan tussen nu en 5 jaar te stoppen met uw praktijk, dan is deze bijeenkomst voor u!

Tijdige voorbereiding is het halve werk
Praktijkoverdracht betekent belangrijke beslissingen nemen, met vaak grote persoonlijke en financiële consequenties. Beslissingen die u liever niet onder tijdsdruk wilt nemen. Er komt al genoeg op u af als het zover is. Tijdig nadenken over uw overdracht voorkomt veel onnodige stress. Alles wat u in de voorbereiding kunt doen scheelt. En sommige zaken hebben gewoon meer tijd nodig om op de gewenste wijze te regelen. Bijvoorbeeld het aanpassen van de rechtsvorm of een fiscale structuur. Voornemens binnen vijf jaar uw praktijk over te dragen of in te brengen in een maatschap? Start dan nu met de eerste voorbereidingen. Want met een goede voorbereiding bespaart u tijd en geld en voorkomt u onnodige spanning. Een deskundig advies betaalt zich daarbij vaak dubbel en dwars terug.

Presentatie Tijdig starten met stoppen: alles op een rij
Iedereen heeft zijn eigen reden om de praktijk over te dragen en iedere situatie is net weer anders. Toch zijn er veel gemene delers. Hierover hoort u in de presentatie dan ook alle ins en outs. Ook is er ruimte om uw eigen situatie tegen het licht te houden.

Accreditatie
Deze presentatie is niet geaccrediteerd.

Geplaatst door:
Om te reageren dien je eerst in te loggen.

Heb je nog geen profiel? Registreer dan eerst om een nieuw profiel aan te maken.
Organisatie: KNGF
Functie: Algemeen
Home
Thema's
Werkgroepen
Deelnemers
Nieuws
Blogs
Kalender
Forum
Prikbord
Inloggen