Activiteit

Cursus Coaching van Intervisiegroepen (4-daagse)

17 jan
Tijd: 17:00 tot 21:00
Type: Bijeenkomst

Doel
In deze cursus leren de deelnemers intervisiegroepen effectief te coachen.

Aanmelden: https://www.mijnkngf.nl/Event/00007023/cursus-coaching-van-intervisiegroepen-4-daagse?moduleId=LandE 

Duur cursus
De cursus bestaat uit 4 dagdelen van 4 uur en een terugkombijeenkomst (1x per jaar). De terugkombijeenkomsten worden vanuit het KNGF georganiseerd. Als KNGF intervisiecoach volgt u een keer per jaar een terugkomdag om uw bevoegdheid als KNGF intervisiecoach, geldig te houden. U kunt zich hier later voor aanmelden.

Trainer
Deze cursus wordt gegeven door twee trainers van de HAN en IQ Healthcare. Zij leiden zelf ook trainers op.

Accreditatie
Voor de cursus zelf is geen accreditatie van toepassing. Tijdens de cursus volgt u zelf een intervisietraject. Hiervoor worden de maximaal 10 punten per jaar in het Kwaliteitsgedeelte van het CKR toegewezen. De cursist krijgt de studiebelastingpunten bij 100% aanwezigheid en volledig uitgevoerde voorbereidingsopdrachten.

Kosten
De kosten voor deelname aan deze cursus bedragen € 330 p.p. voor CKR geregistreerde fysiotherapeuten (KNGF-leden en Niet-leden) voor 4 dagdelen. Dit is inclusief materiaal tijdens de cursus, een maaltijd en drinken. De betaling voor deelname loopt via het KNGF.
De KNGF-betalingsvoorwaarden en de KNGF-klachtenregeling zijn hier van toepassing, deze vindt u op www.mijnkngf.nl.
Vanaf 1-1-2019 betaalt u als intervisiecoach een jaarlijkse bijdrage van €75 aan het KNGF. Hier krijgt u een aantal dingen voor, zoals gebruikt Compass, deelname aan de jaarlijkse terugkomdag en de doorontwikkeling van het intervisie systematiek. Zie ook informatiedocument voor intervisiecoaches 2017 onder het tabblad Overige voor verdere informatie hierover.

Algemene opmerkingen
Hieronder enkele aanvullende algemene opmerkingen rondom uw rol als KNGF intervisiecoach:
• KNGF intervisiecoaches moeten bereid zijn in een straal van 50 km rond zijn of haar woonplaats/praktijk fysiotherapeuten te begeleiden met een intervisietraject. Verder mag, maar is altijd in overleg met de deelnemers in verband met de reiskosten;
• Het KNGF heeft een protocol vastgesteld waaraan een KNGF intervisiecoach zich heeft te houden voor wat betreft voorbereiding en afronding c.q. verslaglegging;
• Aan integriteit en zorgvuldigheid, naast de kwaliteitseisen van de KNGF intervisiecoaches zullen eisen worden gesteld, ook omdat een KNGF intervisiecoach de mogelijkheid heeft een deelnemer punten in het CKR te onthouden bij onvoldoende participatie.
• Een KNGF intervisiecoach kiest zelf in welke vorm hij/zij zijn/haar diensten aan wilt bieden. Een KNGF intervisiecoach kan er bijvoorbeeld voor kiezen zich aan te sluiten bij een organiserende instantie, voor zichzelf te werken of iets samen met andere KNGF intervisiecoaches op te zetten. Belangrijk: het een sluit het ander niet uit!
• Een KNGF intervisiecoach geeft nooit zijn inlogcodes voor Compass af aan derden.

Geplaatst door:
Om te reageren dien je eerst in te loggen.

Heb je nog geen profiel? Registreer dan eerst om een nieuw profiel aan te maken.
Organisatie: KNGF
Functie: Algemeen
Home
Thema's
Werkgroepen
Deelnemers
Nieuws
Blogs
Kalender
Forum
Prikbord
Inloggen