Activiteit

Arbeidsomstandigheden en wetgeving

09 nov
Locatie: NSPOH Utrecht
Tijd: 09:30 tot 16:30
Type: Training

Wetgeving rond arbeidsomstandigheden en aansprakelijkheid vormt het kader van uw advies bij arbeid, inzetbaarheid en risico's. Deze module behandelt de relevante arbowetgeving en handhavingskaders. De verworven kennis is direct toepasbaar in uw eigen praktijk. Deze dag is een onderdeel van Juridische aspecten van Arbeid en Gezondheid.

Wat u leert

De dag start met de systematiek en opbouw van de Arbowet. Vervolgens wordt dieper ingegaan op verplichtingen voor werkgever en werknemer. Tijdens deze dag is de focus gericht op de meest recente aspecten  van het arbeidsomstandighedenrecht en aansprakelijkheid. 

Deze praktische scholing zorgt ervoor dat u op een interactieve manier op de hoogte wordt gebracht van de meest relevante wet- en regelgeving m.b.t. arbeidsomstandigheden en aansprakelijkheid.  Hierdoor kunt u uitleggen hoe aansprakelijkheid in de arbowetgeving is georganiseerd en bent u op de hoogte van de actuele (Europese) ontwikkelingen. U leert hoe u deze kennis vertaalt naar de praktijk. Ook maakt u kennis met het uitvoeringsbeleid en instrumentarium van de Inspectie SZW Na afloop van de module kent u de consequenties van het beleid voor zowel de werkgever als de werknemer en weet u hoe u de wet- en regelgeving moet toepassen bij uw advies over arbeidsomstandigheden.

Voor wie

Professionals met adviserende taken op het gebied van arbeid en gezondheid. Het vereiste werk- en denkniveau voor deze scholing is HBO+/academisch. 

Lees meer over deze scholing

Geplaatst door:
Om te reageren dien je eerst in te loggen.

Heb je nog geen profiel? Registreer dan eerst om een nieuw profiel aan te maken.
Organisatie: NSPOH
Functie: Coördinator marketingcommunicatie
Home
Thema's
Werkgroepen
Deelnemers
Nieuws
Blogs
Kalender
Forum
Prikbord
Inloggen